دریل پیچ گوشتی 10.8 ولت Hitachi مدل DS10DFL
دریل DS-10DFL از شرکت هیتاچی ( Hitachi ) نیروی خود را از طریق باتری لیتیومی تامین میکند. بیشینه سرعت دوران این دریل 1300 دور بر دقیقه است. این دریل توانایی چرخش در دو جهت را دارد. با استفاده از این دریل قادر خواهید بود سوراخهایی حداکثر با قطر 10 میلیمتر در فلز و 21 میلیمتر در چوب ایجاد کنید. این دریل با داشتن ولتاژ 10.8 ولت دریلی مناسب برای مصارف خانگی است.
تاسیس هیتاچی به سال ۱۹۱۰، زمانی که «نامیهی اودیرا»، مهندس برق اولین شغلاش را در معدن «کوهارا» تجربه میکرد، بازمیگردد. اودیرا از تواناییهای مهندسی جدید خود استفاده کرد و موتورهای الکتریکی را با قدرت پنج اسب بخار ساخت، که از نظر کیفیت و طول عمر، با نمونههای وارداتی در ژاپن، رقابت میکردند.
هیتاچی بزرگترین شرکت سازندهی لوازم الکتریکی ژاپن و یکی از بزرگترین شرکتهای چندمنظوره در جهان است. هیتاچی بزرگترین شرکت عضو گروه تولیدی لوازم الکتریکی در ژاپن است که شرکتهایی نظیر فوجیتسو، توشیبا و انایسی را دربرمیگیرد است.
قسمتهای اصلی یک دریل الکتریکی عبارتند از: موتور، سه نظام و باتری (در صورت وجود). عموما توان بالاتر به معنای قدرت سوراخکاری بالاتر دریل است. در دریلهای برقی کاربر میتواند با مشاهدهی مشخصات توان الکتریکی که روی دستگاه ثبت شده، از قدرت سوراخکاری دستگاه مطلع شود. اما در دریلهای شارژی میتواند از روی ولتاژ باتری آنها حدود قدرت را پیشبینی کند که این رویه دقت نسبتا پایینی هم دارد. البته اگر به مشخصات فنی دریلهای شارژی نظیر حداکثر گشتاوردی که میتوانند تولید کنند دسترسی داشته باشید، مسلما نتیجه بهتری خواهید گرفت.
انواع دریلها را از نظر ساختار می توان به دریلهای ستونی و قابل حمل تقسیم کرد. دریلهای تخریب هم در هر دو گونهی برقی و شارژی قابل تهیه هستند؛ پیستون واقعی درنظر گرفته شده برای این دریلها در مقایسه با دریلهای چکشی معمولی قدرت ضربه و تخریب بیشتری دارند. بارزترین تفاوت میان دریلهای تخریب و دریلهای چکشی هم توانایی ضربه زدن با نوک ابزار نوع پیستونی، آنهم بدون چرخش ابزار است؛ در حالی که در نوع معمولی یا چکشی چنین امکانی فراهم نیست. انواع دریلهای شارژی امروزی معمولا از باتریهای نیکل-کادمیوم یا لیتیومی استفاده میکنند. حتی انواع چکشی این دریلهای شارژی هم در ابعاد بسیار کوچک وجود دارند.